Logo KOMO
Logo Veilig Wonen
Logo VKG Keur
Logo SKG
Logo Kroonkozijn Nederland

Kroon Kozijn Dikkenberg B.V. is gespecialiseerd in kunststof kozijnen.

Onze kozijnen worden speciaal voor u in eigen fabriek op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; zowel in verdiept- als vlakprofiel. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen Dit geldt ook voor onze andere producten, zoals serre´s, deuren, schuifpuien en dakkapellen.

Onze kozijnen zijn tevens verkrijgbaar in hout en aluminium. De mogelijkheden zijn zo divers, dat wij voor iedere vraag een passende oplossing hebben.

Kroon Kozijn Dikkenberg B.V. is lid van VGK-keur dat toeziet op kwaliteit, service en garantie met een uniek waarborgfonds. Uw kozijnen worden gemonteerd door eigen monteurs.

Kroon Kozijn Dikkenberg B.V. is onderdeel van Kroon Kozijn Nederland. Zij werken met geselecteerde dealers die zijn geselecteerd op technische- en productkennis. De Kroon Kozijn -dealer is de schakel tussen u en de fabriek, en is verantwoordelijk voor de uitvoering van uw opdracht.

Klik op de foto voor Promotiefilm KroonKozijn

Klik op de foto voor onze promotiefilm

Wij bieden 15 jaar garantie op onze producten en 10 jaar op de montage. Voor advies en een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.